Natura este conducatorul nostru si diversitatea este cheia care face totul mai special

donnamelaVom tine tot timpul cont de acest aspect cand vom crea arome pentru tine. Aromele pot fi amestecuri destul de simple de doar cateva materiale prime, dar de multe ori sunt amestecuri extrem de complexe de uleiuri esentiale, compusi chimici, arome din extracte naturale distilate, si absolute.

Utilizarea super-extractelor critice de CO2, si aromele complexele naturale obtinute prin bio-conversie si fermentarea controlata, sunt alte materii prime folosite adesea pentru a crea arome pentru tine. In aceasta paleta nesfarsita intotdeauna fascinanta, trebuie sa fim capabili de a alege ce este mai pur si mai bun.

Cu mai bine de 1200 de materii prime utilizate in crearea de aromelor si sute de ingrediente alimentare în stoc, Flavourart este de capabil sa satisfaca cele mai exigente cerinte în ceea ce priveste crearea si inovarea.

Combinand o baza de date consolidata cu formulele aromelor, creativitate si de servicii, putem realiza aproape orice aroma pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastra. Pastram relatii comerciale cu furnizori din intreaga lume, impreuna cu institutele de cercetare si universitati, astfel incat sa ne putem folosi de cele mai noi informatii stiintifice.

fioreCand cumperi o aroma, te astepti nu numai la un gust minunat, dar si la o performanta buna in baza de alimente. O aroma trebuie sa fie usor de utilizat, simplu de dozat, si, desigur, trebuie sa reziste tuturor parametrilor de aplicare implicate ├«n productie. Aroma, de asemenea, trebuie sa isi mentina caracteristicile pe timpul perioadei de valabilitate a produsului cu modific─âri minime, si, de asemenea, sa fie la un pret competitiv. Cereri cu privire la arome personalizate sunt extrem de greu de realizat. Crearea unei arome este si va fi ├«ntotdeauna o sarcina delicata si complexa. Cu toate acestea, rezultatul de a lucra impreuna cu dumneavoastra, clientul,  poate fi realizarea unei capodopere de care ne putem aminti si sa fim foarte mandri.

Pareri consumatori

  • Datorita tigarilor electronice am scapat de mirosul neplacut al tutunului.

  • Datorita gamei foarte largi de arome pot savura mai mult decat clasica tigara cu gust de tutun, de exemplu aroma de tutun - RY4 flavor.

┬ę 2013 FlavourArt International SRL. Cod Unic de Inregistrare RO 31273655 Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2356/2013 Str. Gladitei nr. 42, Turn T6, Et. 7, Ap. 703, Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: +4 0314 052 052 | Fax: +4 0314 052 053 | E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

elektronik sigara