Prima oara? Citeste aici!

In fiecare zi apar noi utilizatori de tigarete electronice si, pe buna dreptate, apar multe intrebari. Aceasta este o lume in sine, care necesita un minim de rabdare si intelegere a conceptelor de baza.

cosa-ordinareMai intai de toate, una dintre cele mai comune intrebari este ceva de genul: "Care eLiquid se va potrivi nevoilor mele?". Raspunsul este intotdeauna acelasi: "Este un lucru subiectiv, tineti cont de faptul ca toata lumea simte diferit gusturile si inca nu exista arome care sa imite gustul exact de tigara traditionala".

O data ce v-ati hotarat sa comandati de la Flavor Art, va intrebati CE mai exact vreti sa comandati. Inainte sa incepeti cumparaturile, trebuie sa aveti idee de cateva concepte de baza.

Lichidul aflat in tigara electronica este format din glicerina (cunoscut sub numele de VG), propilenglicol (cunoscut sub numele de PG) si apa in proportii diferite (de asemenea, cu absenta totala a uneia dintre primele doua), nicotina dupa cum doriti, si arome alimentare simple.

Daca ati cumparat un Juice Premium, veti obtine un lichid gata de a fi vapat asa cum este, cu toate ingredientele deja amestecate si in proportii corecte. Cu FlavourArt aveti de asemenea posibilitatea de a crea un lichid pornind de la zero, cumparand tot ce aveti nevoie.

In general, exista trei posibilitati, iar primele doua sunt potrivite pentru un utilizator nou, neexperimentat, iar a treia este recomandata doar pentru cei care sunt deja familiarizati cu mecanismele si ingredientele; cu siguranta, nu este pentru cei care comanda pe prima data.

Acum, ca am stabilit baza... alegeti o varianta si distrati-va!

1) CUMPARA UN JUICE PRE-AMESTECAT

Baza de FlavourArt este numit Heaven Juice si lichidul este compus din glicerina vegetala, propilen glicol, apa si (daca doriti) nicotina, ingrediente ale caror compusi sunt in toate Lichidele E. Faceti clic pe numele produsului.

Din primul meniu alegeti cantitatea de Heaven Juice pe care o doriti (50 sau 100 ml) si cantitatea de nicotina (fara, 9 mg / ml, 18 mg / ml).

Din al doilea meniu drop-down, alegeți tipul de Heaven Juice, aveti trei optiuni:

  • Traditionala: contine propilenglicol de 50%, glicerina vegetala 40%, 10% apa -> echilibrata in ceea ce priveste puterea fumului si impactul asupra gatului; recomandare pentru prima alegere
  • Nor de Catifea: contine glicerina vegetala 80% si 20% apa (nu contine propilen glicol) -> foarte mult fum, impact slab asupra gatului
  • Lama de gheata: contine propilenglicol 95% si 5% apa (nu contine glicerina vegetala) -> un impact foarte bun asupra gatului, insa mai putin abur rezultat comparativ cu varianta traditionala

Din al treilea meniul drop-down va alegeti o aroma pentru a adauga la baza, in functie de gustul dumneavoastra.

Astfel veti cumpara un Juice gata de utilizare, cu aroma aleasa de dumneavoastra.

Există, de asemenea, un al doilea tip de Heaven Juice, si se numeste „AMESTECA si IA". Spre deosebire de primul, la acest model puteti adauga mai multe arome ce vor fi amestecate!

Din nou, puteti alege cantitatea si doza de nicotina.

In al doilea meniul vertical, selectati numarul de arome pe care doriti sa le combinati (de exemplu, 2).

In caseta de mai jos, introduceti numele aromei care urmeaza sa fie adaugata la aceasta baza (de exemplu, vanilie, pepene galben).

In al treilea meniul drop-down alegeti compozitia (așa cum am vazut mai sus: traditionala, nor de catifea sau lama de gheata).

In acest fel achizitionati un Juice "gata de utilizare", combinat cu doua arome (in exemplul nostru, vanilie si pepene galben).

Argumentele pro ale acestei metode este ca veti avea un suc gata de utilizat, nu avet nevoie sa mai adaugati altceva. Argumentele contra, cu toate acestea, sunt faptul ca doza minima pe care o puteti comanda este de 50 ml de lichid: dacă aroma nu se potrivește gustul dvs. (uneori se intampla), va trebui aruncati 50 ml de aroma.

2) LUATI O BAZA SI O AMESTECATI CU ORICE AROMA

Click pe Juice Heaven (nu pe MIX și LUAȚI), faceti la fel ca in optiunea precedenta: alege cantitatea, compozitia si doza de nicotina.

Singurul lucru care se schimba este faptul ca nu trebuie sa alegeti o aroma, lasand al treilea meniu drop-down cu "fara aroma".

Ideea este ca trebuie achizitionata o aroma; baza simpla nu are gust, este neutra.

Inapoi în "Tigara electronica".

Inreaga categorie de nume care contin cuvantul „Flavors ...", de exemplu „Tobacco flavors" sunt create pentru tigara electronica.

In categoria de "Wizard & Flash", puteti gasi promotori care nu sunt de obicei utilizati in monoterapie.

Singurul lucru pe care il poti face este sa citesti descrierea aromelor si sa le cumperi pe cele care te inspira cel mai mult.

Retineti, asa cum am mai spus, aromele nu vor imita perfect aroma de tutun ars.

Va recomandam sa luati mai mult de 2 arome prima oara. Daca nu va place o aroma, o puteti incerca pe cealalta.

Dupa cum puteti vedea, în categoria "Tigara electronica", exista multe arome care pot fi utilizate in tigara electronica; nu cumparati arome din departamentul "Magic bucatarie", deoarece unele dintre ele nu sunt concepute pentru a fi utilizate cu vaporizatoare personale.

3) CUMPARATI O BAZA CU NIVEL DE NICOTINA CONCENTRAT SI AMESTECATI-O

Această a treia metoda este, in general recomandata numai pentru experti, deoarece implica utilizarea de Heaven Juice în concentratie mare de nicotina (24 mg / ml sau 36 mg / ml). NU trebuie folosita asa cum o achizitionati, ci doar diluata cu Heaven Juice fara nicotina sau cu VG si PG pure luate separat.

Acest proces poate fi utilizat pentru a dilua Heaven Juice de 9 sau 18 mg / ml, pentru a obtine o concentratie foarte scazuta de nicotina.

Acest lucru ar trebui realizat intotdeauna cu precautie (acest lucru este discutat in ghidul pentru amestecare).

Alegeti, dupa cum se explica în sectiunea 2, aromele dorite.

Daca doriti sa obtineti nicotina personalizata cu o concentratie mai mare de 9 (dar INTOTDEAUNA mai mica de 24!), acceseaza meniul "Do It Yourself". Aici puteti comanda concentratia nicotinei din Heaven Juice mai mare (in primul rand, daca se doreste, de asemenea, deja aromat) sau un Heaven Juice AMESTECA si IA pentru diluare.

Puteti alege intre doua concentratii de nicotina: 24 sau 36 mg / ml.

Trebuie reamintit ca diluarea unei baze aromate va scadea intensitatea aromei: pentru a evita acest lucru trebuie mai multe arome sau trebuie folosita pentru diluare o baza de nicotina 0 pre-amestecata.

Bineinteles ca veti dori sa scadeti nivelul nicotinei, atunci trebuie sa comandati si ingredientele necesare pentru a o diminua. In acest moment aveti doua optiuni:

  • Comanda, in "Tigara electronica", Heaven Juice fara nicotina
  • Comanda, in "Do It Yourself", o sticla de glicerină vegetala si propilenglicol, dintre care unul va „taia" baza. A doua optiune este mai economica decat prima, deoarece la aceste doua ingrediente va fi nevoie doar sa adaugati apa de 10% (daca se doreste) pentru a obtine un Heaven Juice baza identic, fara nicotina

Mai multe informatii

Pentru cel mai neexperimentat si / sau lenes (sau pentru cei care nu au nici o idee de unde sa inceapa), puteți comanda, in "Tigara electronica", un kit numit Heaven Plus Pack, care contine 100 ml de Heaven Juice 18 mg / ml nicotina, 9 arome de tutun și 5 arome din sectiunea Sweet Aromas (click pe numele produsului pentru a sti exact ce arome sunt incluse în pachet): aveți nevoie pentru a crea propriul suc, fara a fi nevoie sa cautati prin site dupa prea multe arome.

În "Wizard & Flash" este, de asemenea, un lichid baza numit "Flash".

Caracteristica speciala a acestui produs este de a creste impactul asupra gatului, și, de obicei, este recomandat atunci cand faci un suc fara nicotina.

Inainte de a termina comanda, sugeram sa adaugi cateva fiole si o pipeta (le gasesti în "Do It Yourself"), pentru a-ti gestiona mai usor creatia.

E-Shopping Fericit!

Pareri consumatori

  • Datorita tigarilor electronice am scapat de mirosul neplacut al tutunului.

  • Datorita gamei foarte largi de arome pot savura mai mult decat clasica tigara cu gust de tutun, de exemplu aroma de tutun - RY4 flavor.

© 2013 FlavourArt International SRL. Cod Unic de Inregistrare RO 31273655 Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2356/2013 Str. Gladitei nr. 42, Turn T6, Et. 7, Ap. 703, Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: +4 0314 052 052 | Fax: +4 0314 052 053 | E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

elektronik sigara