Vapatul este mai sigur decat fumatul?

sigaretteletronicheIn ceea ce priveste siguranta utilizarii acestui produs, ne este teama ca nimeni nu va fi vreodata convins pe deplin, tinand cont ca nicotina in sine este otrava. Ca si specie pur si simplu nu am fost creati sa inhalam fum sau nicotina nici macar ca abur.

Cel mai bun rezultat la care putem spera este micsorarea riscului. Cu tot respectul cuvenit, in situatia in care doriti sa fiti pe deplin sigur de sanatatea dumneavoastra, va sfatuim sa incetati inhalarea Nicotinei in orice fel. In ceea ce priveste aromele pe care le inhalati, majoritatea variantelor hidrosolubile conțin 90%, plus purtator (format din PG, VG, și, uneori, niste apa), astfel incat cantitatea inhalata este sesizazbil mult mai mica in comparatie cu elementele constitutive primare (de exemplu, PG, VG).

Este suficient sa spunem ca autoritatile au cautat motive sa interzica e-tigarile si ne gandeam ca ar fi atacat aromele care sunt o cauza de ingrijorare. Dacă ați citit raportul lor, ceea ce au gasit (desi nu au reusir sa dezvaluie la ce nivel) au fost tutun-specifice nitrozamine... Acestea provin de la planta de tutun in sine, care este modul în care se obtine nicotina.

Sa facem un calcul simplu... daca vapezi la fel de mult ca 5 ml de e-lichid pe zi, cu aroma adaugata la fel de mult ca 5%, ai inhala (cel mult) 25 mg de aroma constitutiva pe zi, presupunând că aroma este, de fapt doar 10%, iar restul este operatorul de purtator (si presupunand, de asemenea, densitatea de 1 gm pe ml). În ceea ce priveste "gudron"-ul, folosind tigari ca termen de referinta, care este aceeasi cantitate de reziduuri astfel cum este produs de doua tigari slim. Cu tigari, desi veti obtine adaugat Brucie-bonus de aproximativ aceeasi cantitate in monoxid de carbon. De dragul argumentelor, doua tigari obisnuite va vor umple cu cel puțin 25mgs fara de care corpul nu ar rezista. Daca ati fost un fumator inrait, o insumare a elementelor de mai devreme, ar fi sesizabil mai mare Deoarece aromele sunt un lichid / vapori, acestea au sansa de a fi metabolizate în cele din urma; gudronul din tigarete nu poate fi metabolizat; pur si simplu, el se strica.

Vaporizarea nu este acelasi lucru ca si arderea. In ceea ce priveste intrarea in contact cu un element de incalzire, trebuie sa se aminteasca faptul ca lichidul are un efect inhibitor si, în timp ce produsul este brut, este foarte mult la nivel local. Cele mai mult ramanein fitil si atomizor... prin urmare, necesitatea pentru inlocuiri frecvente! Apa are un efect inhibitor asupra reducerii temperaturii globale. Este ceea ce explica de ce un atomizor rezista saptamani, nu minute.

Pareri consumatori

  • Datorita tigarilor electronice am scapat de mirosul neplacut al tutunului.

  • Datorita gamei foarte largi de arome pot savura mai mult decat clasica tigara cu gust de tutun, de exemplu aroma de tutun - RY4 flavor.

© 2013 FlavourArt International SRL. Cod Unic de Inregistrare RO 31273655 Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2356/2013 Str. Gladitei nr. 42, Turn T6, Et. 7, Ap. 703, Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: +4 0314 052 052 | Fax: +4 0314 052 053 | E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

elektronik sigara