Ne pasa de siguranta ta

sicurezzacucinaPrepara o masa buna, dulce sau sarata, este unul dintre cele mai vechi gesturi de iubire.

Mancarea nu are varsta si noi compunem aromele astfel incat acestea sa poata fi sigura si pentru cei mai mici si mai infometati din casa.

Asta e motivul pentru care am ales sa folosim doar produse de cea mai buna calitate, am obtinut certificarea ISO 9001 si suntem implicati atat in domeniul medical cat si stiintific.

Va recomandam sa fiti precauti in pregatirea aromei pentru copii "piperul, muștarul și toate felurile de branza in unul" din cauza naturii lor, trebuie sa fie manevrate de catre un adult.

Stim ca va veti bucura de alegerea facuta, exprimandu-va creativitatea in conditii de siguranta si limitarea aromelor la „Magic Touch” fara a exagera.

Aromatizare placuta!

Echipa FlavourArt

Pareri consumatori

  • Datorita tigarilor electronice am scapat de mirosul neplacut al tutunului.

  • Datorita gamei foarte largi de arome pot savura mai mult decat clasica tigara cu gust de tutun, de exemplu aroma de tutun - RY4 flavor.

© 2013 FlavourArt International SRL. Cod Unic de Inregistrare RO 31273655 Numar de inregistrare la Registrul Comertului: J40/2356/2013 Str. Gladitei nr. 42, Turn T6, Et. 7, Ap. 703, Sector 4, Bucuresti, Romania

Telefon: +4 0314 052 052 | Fax: +4 0314 052 053 | E-Mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

elektronik sigara